loading

Miért a Tafák?

MIÉRT A SUZUKI TAFÁK?

 

 • Mert könnyen megközelíthetők vagyunk!
  A főváros egyik legnagyobb csomópontjától, az Örs vezér terétől mindössze 2 km-re vagyunk, így akár autóval, akár tömegközlekedési eszközzel érkezik, egyszerűen nem lehet eltéveszteni a helyes irányt. Autóval az Örs vezér terétől a Kerepesi úton, a városból kifelé vezető oldalon kell 1 km-t megtenni, amíg a jobb oldalon meglátja az ÖMV benzinkutat és a Mc Donad's-ot. Itt kell jobbra kanyarodni a Keresztúri útra, és újabb 1 km autózás után a Bétex Áruház mellett, a bal oldalon talál meg minket a 74/b. szám alatt, ahol több mint 20 férőhelyes parkoló áll a rendelkezésére.
  Ha BKV-val jön, úgy az Örs vezér terén a Metró végállomása melletti autóbusz-állomásról induló 67-es buszra kell felszállni, és a 7-ik megállónál kell leszállni.

 

 • Mert tágas, újépítésű bemutatóteremben várjuk Önt! Több mint 400 négyzetméteres szalonunkat 2005. júliusában adtuk át meglévő és leendő ügyfeleink korrektebb, kényelmesebb kiszolgálása érdekében.
  Tágas, világos, hatalmas üvegfelülettel rendelkező bemutatótermünkbe egyszerre akár 10-12 darab eladásra váró újautó is elfér, így Ön a Suzuki teljes típusválasztékát egy helyen megcsodálhatja, kipróbálhatja.

 

 • Mert ügyfél orientált kiszolgáló személyzet várja!
  Mind az értékesítési, mind pedig a szerviz osztályon tapasztalt, sokéves gyakorlattal rendelkező, képzett dolgozók állnak ügyfeleink rendelkezésére. Cégünknél a gyors és precíz kiszolgálás magától értetődő.
  A szervizben minden autót a megbeszélt időpontban kezdünk átvizsgálni, a gépkocsi értékesítésen szintén az előre megállapodott időintervallumban zajlik a szerződéskötés és az átadás, így Ön biztos, hogy időt takarít meg, hisz nem kell várakoznia.
  Raktárkészletünket igyekszünk mindig optimalizálni, így akár újautót, akár alkatrészt szeretne vásárolni, szinte biztos, hogy azonnal ki tudjuk szolgálni.

 

 • Mert az ország legnagyobb gépjármű-finanszírozója a partnerünk!
  Ha Ön hitelre szeretné megvásárolni új- vagy használtautóját, akkor a legjobbra számíthat, mert márkaképviseletünk a Merkantil Bank Zrt-vel karöltve szinte biztos, hogy a legkedvezőbb hitelajánlattal várja. A diszkréció, a gyors és korrekt hitelbírálat magától értetődő.
  Nem kérünk semmilyen kezelési költséget vagy hitelbírálati díjat. A hitel felvétele semmilyen plusz pénzébe nem kerül.

 

 • Mert az ország valamennyi biztosítójával kapcsolatban vagyunk!
  Ez előny akkor, amikor frissen vásárolt autójára casco vagy kötelező biztosítást kötünk, hisz összetudjuk hasonlítani az összes biztosító ajánlatát, kiválasztva így az Ön számára legkedvezőbbet. De akkor is jó ez, ha esetlegesen összetört autóját kell javíttatni. Saját kárszakértő kollégánk van, aki adott esetben mindenben ügyfeleink érdekeit tartja szem előtt.

 

 • Mert nálunk mindig mindenki kap kedvezményt!
  A központilag meghirdetett gyári akciókon túlmenően mindig számíthat valami pluszra. Néhány példa a teljesség igénye nélkül:
            - kiegészítő extra ajándékba,
            - kiemelten akciós kamatozású hitel,
            - kezelési költség nélküli hitelbírálat,
            - leárazott új- és használtautók.

 

A felsoroltak közül bizonyos akciók kombinálhatóak, azaz hatványozottan is igénybe veheti a felkínált kedvezményeket.

 • (Megjegyzés: az 1 - 753 sorszámú kiadott VIP Törzsvásárlói kártyákat igazgatói utasításra visszavonjuk.)
 • Mert sok-sok egyéb lehetőséget is felkínálunk.
           - A taxisoknak és gépjárműoktatóknak extra kedvezményt biztosítunk.
           - Flottavásárlókkalkülön, egyedi megállapodást kötünk.
 • Mert új építésű, korszerű márkaszervizünk és lakatos műhelyünk
  minden javítást, ellenőrzés és cserét gyorsan és pontosan elvégez.
 • Mert teljes körű kárügyintézésünk helyben történik.


Tucatnyi érv, amiért érdemes felkeresnie a Suzuki Tafákot!


Kapcsolat
Kaocsolat